Послуги служби зайнятості повинні бути якісними

Відбулася нарада служби зайнятості області на тему «Про підсумки роботи служби зайнятості Івано-Франківської області за січень-липень 2019 року». «Служба зайнятості Івано-Франківщини за цей період...
Відбулася нарада служби зайнятості області на тему «Про підсумки роботи служби зайнятості Івано-Франківської області за січень-липень 2019 року».

«Служба зайнятості Івано-Франківщини за цей період має позитивні результати 6,6 тис роботодавців подали 32,6 тис. вакансій, з яких 29,4 тис. було укомплектовано. Усі послуги, які ми надаємо як роботодавцям, так і шукачам роботи, повинні бути якісними», – наголосив директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.

Також він зазначив, що служба зайнятості області в подальшому повинна впроваджувати нові форми роботи та працювати на позитивний результат.

Під час наради проаналізовано роботу Івано-Франківського міського центру зайнятості та Тисменицької районної філії обласного центру зайнятості й визначено основні проблемні питання, які стосуються їх діяльності. Керівники отримали рекомендації щодо покращення роботи із надання послуг клієнтам служби зайнятості.

Нагадаємо, що протягом семи місяців цього року в службі зайнятості перебувало 19,8 тисяч безробітних осіб, працевлаштовано за сприяння служби зайнятості всього 29,3 тисячі осіб, в тому числі на нові робочі місця з компенсацією витрат роботодавцю на оплату єдиного внеску працевлаштовано 631 особу. За сприяння служби зайнятості 52 безробітні стали підприємцями, отримавши виплату допомоги по безробіттю одноразово на відкриття власної справи. Крім того, 6,9 тис. осіб були залучені до громадських та інших робіт тимчасового характеру, 4,1 тис. безробітних проходили професійне навчання.

Читайте також: На Прикарпатті смертність значно перевищує народжуваність

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...