Євген Довлатов для журналу «МЕГА газета»: «Козаки, що хотіли висловити своє презирство до ворога, – показували м’яке місце»

Балаканина про політику, совість, релігію та відверті акції ляже буквами на сторінки глянцевого журналу «МЕГА газета».  Активіст FEMEN, Євген Довлатов стверджує, що тільки інакомислячі...

Балаканина про політику, совість, релігію та відверті акції ляже буквами на сторінки глянцевого журналу «МЕГА газета».  Активіст FEMEN, Євген Довлатов стверджує, що тільки інакомислячі індивіди можуть змінити хід подій в Україні.

Євгеній Довлатов, «мужик в стрінгах» , відомий як організатор чоловічої версії FEMEN в Україні і по всьому світові. Його акції підкріплені моральними основами та релігійними засадами. Весь свій час ця креативна молода людина спрямовує на боротьбу з насильством та несправедливістю сучасного світу. Крім цього, багато акцій створені саме для допомоги  дітям-сиротам та хворим на ДЦП та онкологічні захворювання. Єдиним можливим способом, який міг би привернути увагу соціуму ХХІ століття, Євген бачить у відвертих  та ексклюзивних діях. За його словами, цей спосіб перейнятий ще з часів Козацької Доби.

Івано-Франківське ЗМІ, а саме журнал «МЕГА газета» зпровокували Євгена на відверту розмову. Головний редактор, Оксана Камінська, стверджує, що інтерв’ю з феміністом стане беззаперечним ексклюзивом. На разі, уже завершена фотосесія у Львові для журнального видання.

А результат такого союзу буде викладений  у наступному номері журналу.

Марія Левцьо

Категорії
СТАТТІ
Новини
Loading...