Відомий франківський діджей підготував оригінальний подарунок до Дня Незалежності. ФОТО.ВІДЕО

До Дня Незалежності України івано-франківський діджей Dj Sky записав годинний мікс української сучасної музики. До міксу увійшли авторські ремікси проекту «The Faino» (Dj Konstantin...

До Дня Незалежності України івано-франківський діджей Dj Sky записав годинний мікс української сучасної музики. До міксу увійшли авторські ремікси проекту «The Faino» (Dj Konstantin Ozeroff & Dj Sky), який був записаний до Дня Незалежності.

Олег Бочкур, він же Dj Sky, зізнається, що довго думав над локацією для створення міксу і обрав озеро Синевир.

Давно планував зробити щось цікаве та унікальне до Дня Незалежності і досить довго думав над локацією, і де саме записати свій мікс… Я з Івано-Франківська, родзинкою мого регіону є мальовничі Карпати. Синевір – це те місце, де природа зачаровує! Саме такою є наша мова, пісні та країна, в якій ми живемо. Ці пісні мають звучати не тільки на День Незалежності, а й завжди бути в душі кожного Українця! – розповідає Dj Sky.

В діджей мікс ввійшло 17 треків. Це ремікси на відомі композиції українських виконавців, серед яких: Один В Каное, The Hardkiss, Антитіла, JAMALA, Сергій Бабкін, Dilemma, Марія Яремчук, ONUKA, Ivan Navi, Sonya Kay, Tayanna, Время и Стекло, Jerry Heil, Злата Огнєвіч, NK (Настя Каменських), Скрябін, Нумер 482.

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...