Прикарпатку, яка намагалася вбити сестру, взяли під варту. ФОТО

Тлумацький відділом Тисменицької місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом замаху на умисне вбивство. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Івано-Франківської...

Тлумацький відділом Тисменицької місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом замаху на умисне вбивство.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Івано-Франківської області.

Відомо, що 25 серпня, у селі Олешів Тлумацького району неодноразово судима жінка, 1977 року народження, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинила словесний конфлікт зі своєю сестрою, під час якого нанесла їй декілька цілеспрямованих ударів ножем у життєво важливі ділянки тіла.

Потерпілу доставили до Тлумацької ЦРЛ. Лікарі діагностували у неї численні різані рани шиї, грудної клітки, проникаюче поранення грудної клітки, геморагічний шок. Зловмисницю затримали на місці.

Наразі зловмисниці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 («Замах на злочин»), п. 13 ч. 2 ст. 115 («Умисне вбивство») КК України, та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Успіння Пресвятої Богородиці: історія і традиції свята

Категорії
Новини
Новини
Loading...