“2020-ий рік повинен стати для Івано-Франківщини роком доріг і мостів”, – Денис Шмигаль. ФОТО

Наступний рік стане для Прикарпаття роком розбудови доріг та мостів. На цьому під час огляду дорожньої інфраструктури у Долинському районі наголосив голова облдержадміністрації Денис...
Наступний рік стане для Прикарпаття роком розбудови доріг та мостів. На цьому під час огляду дорожньої інфраструктури у Долинському районі наголосив голова облдержадміністрації Денис Шмигаль.

Керівник області зазначив, що обласна влада звертатиметься до депутатів усіх рівнів: від Верховної Ради до районних, міських, сільських рад та рад об’єднаних територіальних громад з пропозиціями забезпечити спрямування максимальних розмірів фінансового ресурсу на будівництво та ремонт автошляхів Прикарпаття.

“Якщо згенерувати весь наявний фінансовий ресурс державного бюджету, обласного бюджету та кошти місцевих громад, то можна швидко розпочати відбудову автошляхів та мостів в області, – підкреслив Денис Шмигаль, – Сьогодні не доцільно і не ефективно подрібнювати кошти, треба об’єднатися та спільними зусиллями привести до ладу дороги і мости”.

Варто зазначити, що наразі на ділянці автомобільної дороги Р-21 Долина – Хуст триває ямковий ремонт. Даний автошлях є одним із п’яти державних та пріоритетних напрямків в області, три з яких вже відремонтовані, на двох проводиться ямковий ремонт за рахунок коштів Державного бюджету.

Автомобільна дорога протяжністю 45 км проходить територією Долинського району до межі із Закарпатською областю. Її відновлення дасть змогу розвантажити трасу Київ – Чоп та збалансувати транспортні потоки.

Разом з тим, зазначений автошлях є одним із найкоротших у напрямку до Угорщини.

Також у рамках поїздки Денис Шмигаль побував у селі Княжолука, де заплановані роботи із розчищення русла річки Свіча та берегоукріплення дамби.

Читайте також: Несамовиті ревнощі: На Івано-Франківщині один залицяльник зарізав іншого на подвір’ї жінки. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...