Івано-Франківські дитсадки готові до роботи. ФОТО

Заклади дошкільної освіти Івано-Франківська готуються зустрічати своїх вихованців. Про це запевняють у міській раді. Для того, щоб діти перебували у зручних та комфортних умовах,...

Заклади дошкільної освіти Івано-Франківська готуються зустрічати своїх вихованців.

Про це запевняють у міській раді. Для того, щоб діти перебували у зручних та комфортних умовах, у всіх закладах проводять ремонтні роботи. Не виняток й ДНЗ №15. Тут закінчують дрібні останні приготування, щоб вже з понеділка малеча зайшла у оновлений заклад.

Завідувачка закладу Світлана Головенко розповіла, що за кошти міського бюджету у закладі відремонтували методичний та музичний кабінет, а також приміщення однієї з груп та частину коридору. Та крім того, заклад переміг ще у двох міських програмах – “Бюджеті участі” та конкурсі місцевого самоврядування.

“Цьогоріч ми можемо похвалитися, адже брали участь одразу у двох міських програмах і в обох перемогли. За кошти конкурсу розвитку місцевого самоврядування відремонтували підсобні приміщення харчоблоку. Також уже втретє заклад став переможцем у програмі “Бюджет участі”. Цього року ми відремонтували спортивну залу, а також закупили сюди килимове покриття, спортивне обладнання та стелажі для нього”, – розповіла Світлана Головенко.

Жінка каже, що цього року виграти було надзвичайно важко. Але через складнощі ця перемога є ще ціннішою як для колективу садочка, так і для батьків.

Також ремонти завершилися й у  ДНЗ №11 “Пізнайко”. Тут капітально відремонтували приміщення актової зали, а за кошт програми “Бюджет участі” оновили підлогу у коридорі на першому поверсі. За словами завідувачки садочку Ірина Стасюк, підлогу треба було замінити, адже через збої в системі опалення її підтопило. Та зараз вже все гаразд.

Обидва заклади ще й енергетично модернізують за програмою НЕФКО. Тут замінять систему опалення, встановлять енергозберігаючі вікна та утеплять фасади.

Читайте також: Чорна п’ятниця: мер і чиновники перевірили франківські школи

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...