Служба порятунку навчає дітей правилам безпеки життєдіяльності

Навчання найменших прикарпатців правилам безпеки життєдіяльності — пріоритет рятувальників, які в ДСНС опікуються питаннями профілактично-роз’яснювальної роботи. Про це інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА. Тож щодня...
Навчання найменших прикарпатців правилам безпеки життєдіяльності — пріоритет рятувальників, які в ДСНС опікуються питаннями профілактично-роз’яснювальної роботи.

Про це інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Тож щодня вони проводять для дітей різного віку цікаві заходи та бесіди з питань пожежної безпеки, а також влаштовують громадські акції “Запобігти! Врятувати! Допомогти!”. З початком нового навчального року надзвичайники також вирушать до шкіл та дитячих садочків, аби поспілкуватися з дітьми та педагогами про правила безпеки.

“Шановні батьки! Державна служба України з надзвичайних ситуацій наголошує на важливості дотримання дітьми правил безпеки життєдіяльності. Якщо ви залишаєте дитину вдома саму, переконайтеся, що всі наявні в помешканні електроприлади знаходяться у справному стані, а сірники сховані у недоступному місці. Вирушаючи на відпочинок до водойми або на природу, слідкуйте за тим, щоб малеча не залишалась без нагляду. Пам’ятайте, що безпека вашої дитини — це, перш за все, ваша особиста відповідальність!” – зазначають рятувальники.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Прикарпатті сільський голова подасть на журналістів у суд через “дитину-мауглі”

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...