Калуська міськрада виділила поліції 110 тисяч гривень на ремонт авто

29 серпня Калуська міська рада внесла зміни до Програми профілактики злочинності, співробітництва із силовими структурами та громадськими формуваннями на 2019 рік. Ця програма була...

29 серпня Калуська міська рада внесла зміни до Програми профілактики злочинності, співробітництва із силовими структурами та громадськими формуваннями на 2019 рік.

Ця програма була затверджена 20 грудня минулого року і передбачає фінансування з міського бюджету у розмірі понад 4 млн гривень. Левова частка коштів програми — близько 3,3 млн гривень — на утримання Міської варти. А на покращення матеріально-технічного стану Калуського відділу поліції на початок року заклали 150 тисяч гривень. Однак цих коштів виявилося замало, відтак міській раді запропонували додати поліції ще 110 тисяч гривень — на ремонт автомобіля Mitsubishi Outlander, інформують “Вікна”.

Утім, з першого разу це питання не отримало підтримки більшості депутатського корпусу. Як зазначив голова бюджетної комісії Юрій Тимків, співпраця між поліцією і Калуською міською радою бажає кращого:

«Ми звертаємося до поліції про торгівлю сурогатним алкоголем на «п’ятачку» — вона продовжується. У нас є комісія по моніторингу торгівлі алкоголем у нічний час: поліція часто не надає своїх працівників. Це все негативно впливає на тісну співпрацю, тому немає бажання відремонтувати автомобіль».

На це міський голова Ігор Матвійчук зазначив: міська рада може запросити начальника поліції на наступну сесію і поставити всі питання. Але, якщо з трьох машин одна поламана, то страждає у першу чергу громада міста. Гроші на ремонт машин у бюджеті відділу поліції не закладені. Тож, депутати повернулися до голосування і таки підтримали запропонований проект рішення.

Читайте також: У Франківську патрульні влаштували нічну погоню за п’яним водієм: постраждали поліцейські. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...