Нацполіцію Львівщини очолив “екс-беркутівець” з Прикарпаття. Львів’яни зустріли пікетом

Сьогодні, 4 вересня, біля Головного управління Нацполіції у Львівській області зібралися активісти та небайдужі львів’яни, які вимагають громадського обговорення щодо призначення нового очільника поліції...

Сьогодні, 4 вересня, біля Головного управління Нацполіції у Львівській області зібралися активісти та небайдужі львів’яни, які вимагають громадського обговорення щодо призначення нового очільника поліції області.

Про це з місця події передає “Львівський портал”.

Сьогодні ж, 4 вересня, голова Нацполіції Сергій Князєв представить нового начальника ГУ НП у Львівській області. Цю посаду обійняв Василь Віконський, який досі очолював поліцію Хмельниччини.

Раніше 38-річний полковник Василь Віконський працював начальником ГУ Нацполіції Хмельницької області, перед тим був заступником начальника ГУ НП в Івано-Франківській області.

За даними “Депо. Хмельницький”, Василь Віконський з 2003 року працював у спецпідрозділі “Беркут” на різних посадах. З березня 2914 року став заступником командира роти. З 1 грудня 2014 року Віконський обіймав посаду заступника начальника УМВС з громадської безпеки, а з листопада 2015 –  заступника начальника ГУ НП в Івано-Франківській області.

Під час переатестації, в процесі реформи міліції у поліцію, атестаційна комісія визнала, що Василь Віконський “підлягає звільненню” із правоохоронних органів за невідповідність займаній посаді. Однак, через суд, він довів, що має право працювати в оновленій поліції.

Читайте також: У Закарпатській області обікрали мешканця Калуша

Категорії
Новини
Новини
Loading...