На прикарпатті відбудеться ІІ фестиваль “Галицьке лицарство”

Тривають останні приготування до проведення другого фестивалю історичної реконструкції «Галицьке лицарство», яке цьогоріч відбудеться 7-8 вересня на Замковій горі в м. Галичі.  З цього приводу  в райдержадміністрації...
Тривають останні приготування до проведення другого фестивалю історичної реконструкції «Галицьке лицарство», яке цьогоріч відбудеться 7-8 вересня на Замковій горі в м. Галичі. 

З цього приводу  в райдержадміністрації відбулася нарада, яку провів начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Володимир Федорак.

Було обговорено  організаційні моменти проведення заходу та дано відповідні доручення районним службам. Присутні узгодили спільні дії задля належної організації дводенного дійства. Володимир Федорак акцентував на необхідності забезпечення медичного супроводу, громадського порядку та безпеки учасників і гостей фестивалю. Оскільки на Замковій горі планується робота виїзної торгівлі та фуд-кортів наголошувалося на вжитті додаткових заходів для недопущення харчових отруєнь серед відвідувачів.

Координатор ГО «Поступовий гурт франківців» Сергій Адамович та керівник ГО «НАШ ЗАХІД» Володимир Гергелюк детально зупинилися на програмі та озвучили перелік першочергових заходів, які потрібно ще провести в рамках підготовки до фестивалю.

Читайте також: Франківському жебракові-легенді “ПанеДайтеПаруКопійок” потрібні гроші на лікування

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...