Лицарські бої, середньовічні ігри, повітряна куля: у Галичі розпочався лицарський фестиваль

Сьогодні, 7 вересня, у Галичі уже традиційно розпочався фестиваль “Галицьке лицарство”. Дійство проходить на території заповідника “Давній Галич” Уже вдруге галицька земля приймає любителів...

Сьогодні, 7 вересня, у Галичі уже традиційно розпочався фестиваль “Галицьке лицарство”.

Дійство проходить на території заповідника “Давній Галич” Уже вдруге галицька земля приймає любителів історичної реконструкції, пише “МІСТО”.

До Галича сьогодні прибули шість клубів з різних міст України – Києва (3 клуби), Чернівців, Івано-Франківська (2 клуби). Усі охочі мають змогу сфотографуватися з лицарями, або ж з окремими елементами обладунків. Територія, де проходять бої, загороджена. Окрім цього, організатори нагадують: до місця поєдинку слід підходити не ближче, ніж 1,5 м. Поєдинки почалися з масових боїв. Усі проти усіх. Побачене вражає.

Фестиваль вражатиме не лише лицарськими турнірами та середньовічними забавами. На території розгорнули ярмарок та працюють фут-корти. Діти і дорослі можуть  позабавлятися на майстер-класах і на квесті з історії Галича.

Розважатимуть гостей музичні гурти та етнодіджеї – “MaraYana”, “Vandon”, “В тенетах”, “God Lucky”.

Ляльковий театр покаже виставу “Пластикові монстри”. А Франківський драмтеатр на руїнах замку покажуть виставу “На західному фронті без перемін” Олексія Гнатковського. 

Під час фестивалю охочі можуть піднятися у небо на повітряній кулі.

Читайте також: 8-річній Ані Приймич з Прикарпаття потрібно 176 000 євро на лікування в Барселоні

Категорії
Новини
Новини
Loading...