У Франківську поліцейські за “гарячими слідами” затримали злодія з викраденим в руках. ФОТО

Оперативні працівники Івано-Франківського відділу поліції затримали раніше судимого франківця, який обікрав автомобіль місцевого жителя. Повідомлення про крадіжку з транспортного засобу до місцевого відділу поліції...

Оперативні працівники Івано-Франківського відділу поліції затримали раніше судимого франківця, який обікрав автомобіль місцевого жителя.

Повідомлення про крадіжку з транспортного засобу до місцевого відділу поліції надійшло вчора, 9 вересня, близько 11 години. 64-річний франківець грозповів, що з його автомобіля “Опель Астра”, невідомі викрали будівельні інструменти та особисті речі. Чоловік також вказав, що залишив свою автівку на парковці, а коли повернувся то виявив крадіжку, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Правоохоронці уже за декілька хвилин, після повідомлення затримали особу причетну до вказаного злочину. Він 39-річний житель обласного центру, який в минулому притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів.

Викрадене майно вилучено та в подальшому буде повернуто потерпілому.

Зловмисника слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про оголошення підозри за ч.2 ст.185 (крадіжки вчинена повторно) Кримінального кодексу України. Покарання за скоєне передбачає до п’яти років позбавлення волі. Проводиться слідство.

Читайте також: Франківські рятувальники розповідають, як зробити відпочинок в горах безпечним

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...