Ремонт моста на Пасічну планують завершити в найближчі ночі. ФОТО

В Івано-Франківську минулого тижня взялися ремонтувати міст на Пасічну. Цього разу роботи виконують в нічний час,  щоб не створювати перешкод для руху транспорту. Нагадаємо, міський голова...

В Івано-Франківську минулого тижня взялися ремонтувати міст на Пасічну. Цього разу роботи виконують в нічний час,  щоб не створювати перешкод для руху транспорту.

Нагадаємо, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків декілька разів піднімав питання нічного ремонту доріг в місті. Зокрема, на оперативних нарадах він наголошував, що роботи мають проводитися не вдень, аби людям не заважати. Проте Віталій Бурко відповідав, що нічний ремонт залежить від асфальтних заводів,- пише Галицький Кореспондент.

У коментарі “Галицькому кореспонденту” директор КП “Муніципальна дорожня компанія” Віталій Бурко розповів, що поточний ремонт планують завершити вже цієї або ж наступної ночі. Щоб працювати вночі довелося домовлятися із асфальтними заводами.

“Ну, заводи здебільшого не працюють вночі, але ми якось знаходили вихід із ситуації, домовлялися. Виходили на зміну десь о дев`ятій вечора, працювали приблизно до сьомої ранку. Поточні ремонти інших ділянок, скоріш за все, вночі виконувати не будемо. Тут була така потреба через велике навантаження”, – пояснює Бурко.

За його словами, вартість виконання робіт у нічний час дорожча, втім назвати ціну поточного ремонту поки не готові, витрати підраховуватимуть вже, коли роботи будуть виконані.

Читайте також: В Івано-Франківську почали ремонтувати міст на Пасічну вночі. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...