Франківчанка Ірина Рабарська отримала звання «Посол Миру». ФОТО

9 вересня 2019 року у м.Київ в Торгово-промисловій палаті України відбувся Саміт миру з нагоди п’ятої річниці міжнародного Саміту миру WARP. Учасники закликали громадян...

9 вересня 2019 року у м.Київ в Торгово-промисловій палаті України відбувся Саміт миру з нагоди п’ятої річниці міжнародного Саміту миру WARP. Учасники закликали громадян та державу до активної участі у встановленні цілісності і миру в Україні та світі. 

Під час Саміту відбулось вручення звання «Посол Миру» сімом представникам найкращих проектів миру,- повідомляє ЖУРНАЛ УСПІШНИХ ЖІНОК.

Однією з нагороджених званням «Посол Миру» є Ірина Рабарська, директор БФ «Чисті серцем». За роки діяльності командою Фонду реалізовано декілька міжнародних соціальних проектів, зокрема продовж літніх періодів 2014-2019 роки за підтримки угорського уряду та інших партнерів, було організовано літній відпочинок в Угорщині для 5 600 дітей з різних регіонів України. Це діти із сімей учасників антитерористичної операції, внутрішньо переміщених осіб, із малозабезпечених та багатодітних сімей, а також обдаровані діти.

У лютому 2017 року розпочався і триває до сьогодні та набирає масштабних обертів міжнародний соціальний проект «Книга Добра», який об’єднав тисячі дітей та дорослих з єдиною метою – відшукати унікальні історії про добро в усіх проявах. Це Книга про Україну, про нас, українців, і про майбутнє, яка містить в собі щире та нерафіноване добро.

Організаторами Саміту Миру є міжнародна НПО HWPL при Департаменті глобальних комунікацій і ЕКОСОР ООН, Міжнародний глянцевий журнал БізнесWoman, Міжнародна жіноча група за мир (IWPG), «Благодійний фонд «Лебідь» та Ветеранська волонтерська спілка.

В Україні партнерами заходу є ГО «Біла птаха», Спілка жінок України, громадська спілка «Міжнародний рух духовно-моральна цивілізація», Міжнародна молодіжна група за мир (IPYG), Книга рекордів України, Міжнародне Об’єднання Жінок-Українок, інтернет-ресурс Світове українство, 33 канал, Allatra TV, Музей “Становлення української нації”.

Головною темою самітів є кампанія «Узаконимо мир – Реалізуємо Декларацію миру і припинення війн в цілях стійкого розвитку». Очікується, що завдяки даній події імплементація юридично зобов’язуючого міжнародного закону про мир на основі Декларації миру і припинення війн (DPCW) заручиться ще більшою суспільною підтримкою.

Читайте також: Франківський драмтеатр виборов три нагороди на фестивалі в Маріуполі

Категорії
Новини
Новини
Loading...