На Прикарпатті відкрито ще одну поліцейську станцію. ФОТО

Сьогодні, 12 вересня, у Брошнів-Осадській ОТГ розпочала роботу уже дев’ята на Івано-Франківщині поліцейська станція. Її створення та відкриття стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції...
Сьогодні, 12 вересня, у Брошнів-Осадській ОТГ розпочала роботу уже дев’ята на Івано-Франківщині поліцейська станція. Її створення та відкриття стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції та місцевої громади.

Участь в урочистому відкритті станції взяли керівник обласної адміністрації Денис Шмигаль, начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош, голова Брошнів-Осадської ОТГ Іванів Назар, керівництво Рожнятівського відділення поліції, представники органів місцевого самоврядування, а також місцеві жителі.

На станції громадяни зможуть отримати кваліфіковану допомогу дільничих офіцерів поліції, інспекторів ювенальної превенції, а також працівників сектору реагування патрульної поліції.

Правоохоронці обслуговуватимуть 4 навколишніх села, де проживає більше 10 тисяч мешканців. Створення таких станцій дозволить покращити рівень реагування на повідомлення та звернення громадян у селах віддалених від райцентру.

Володимир Голубош наголосив: «Громадяни можуть бути впевнені – правоохоронці будуть на варті їхнього спокою та готові в найкоротший термін прийти на допомогу». Також керівник прикарпатської поліції передав поліцейським ключі від нового службового автомобіля «Skoda Rapid». Транспортний засіб дозволить правоохоронцям швидше та якісніше реагувати на повідомлення про правопорушення, протидіяти злочинності.

Денис Шмигаль зазначив, що створення поліцейської станції додасть відчуття захищеності місцевим жителям, а також вони зможуть отримувати якісний правоохоронний сервіс.

Додамо,  на сьогоднішній день,  завдяки спільним зусиллям та тісній співпраці між представниками громад і обласної поліції у семи ОТГ краю уже створено сім поліцейських станцій.

Наразі Головне управління Національної поліції в області проводить роботу щодо відкриття подібних станцій на території Івано-Франківщини.

Читайте також: У Франківську ДТП: автомобіль зніс частину огорожі. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...