«Промприлад. Реновація — прототип перезавантаження економіки України», — Президент. ВІДЕО

Про це сьогодні, 13 вересня, заявив Президент України, Володимир Зеленський під час промови на 16-й щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії, що відбулася в Мистецькому...

Про це сьогодні, 13 вересня, заявив Президент України, Володимир Зеленський під час промови на 16-й щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії, що відбулася в Мистецькому арсеналі у Києві.

Президент представив ряд інвестиційних проєктів для України, які реалізовуватимуться із залученням іноземного бізнесу під особисті гарантії захисту інвестицій з боку Глави держави, інформують “Вікна” з посиланням на пресслужбу “Промприлад. Реновація”. Глава держави закликав іноземний бізнес інвестувати в українські проєкти:

«Наступний проєкт з імпакт-інвестування — Промприлад.Реновація, який працює на перетині бізнесу, освіти та мистецтва. Прототип перезавантаження економіки в усіх регіонах країни».

Тема 16-го щорічного Yes форуму «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі». Учасники обговорюють глобальні виклики майбутнього. Відтепер в Україні сприятимуть іmpact-інвестуванню. Серед підтриманих проєктів — Промприлад.Реновація як символ імпакт-інвестування з екосистемною моделлю, яка буде зразком перезавантаження економіки в інших містах України.

Презентація “Промприлад. Реовація” — на 19:18 хв.

Серед підтриманих проєктів: Проєкт дерегації землі у південних регіонах країни, міжуніверситетський IT-кластер у Харкові, Центр кіновиробництва у Києві, Новий курорт на узбережжі Чорного моря, Острів Хортиця, Port Aventura та інші.

Читайте також: 

Категорії
Новини
Новини
Loading...