На Надвірнянщині поліцейські провели комплексне відпрацювання з профілактики злочинності. ФОТО

Минулої суботи правоохоронці провели комплекс заходів, спрямованих на профілактику, попередження та розкриття правопорушень адміністративного та кримінального характеру, виявлення фактів незаконного обігу вогнепальної зброї та...

Минулої суботи правоохоронці провели комплекс заходів, спрямованих на профілактику, попередження та розкриття правопорушень адміністративного та кримінального характеру, виявлення фактів незаконного обігу вогнепальної зброї та наркотичних речовин, розшуку злочинців та попередження дорожньо-транспортного травматизму.

До профілактичного відпрацювання, крім місцевих поліцейських, були задіяні також працівники апарату ГУНП в Івано-Франківській області, кінологи та працівники роти тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції Івано-Франківщини.

Особовий склад був орієнтований на виявлення осіб, які вчинили кримінальні чи адміністративних правопорушення або причетні до їх скоєння, припинення правопорушень, дотримання правил дорожнього руху та інше. Спільні наряди правоохоронців були поділені на групи, які патрулювали місто та район.

Під посиленою увагою правоохоронців були вокзали, ринки, центральні вулиці міста та зони відпочинку громадян. Також правоохоронці перевіряли дотримання піднаглядними встановлених правил та обмежень осіб, які перебувають на профілактичному обліку.

Загалом під час відпрацювання поліцейськими було виявлено 23 факти порушення адміністративного законодавства, серед яких порушення водіями правил дорожнього руху, керування транспортними засобами у алкогольному чи наркотичному сп’янінні, порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами, порушення правил адміністративного нагляду, тощо.

Читайте також: На Прикарпатті оштрафували чоловіка, який незаконно торгував раками. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...