У Франківську новий театральний сезон відкриють “Гуцулкою Ксенею”. ПРОГРАМА

Сьогодні, 17 вересня, у франківську драмтеатрі відбулася прессконференція з приводу відкриття 81-го театрального сезону. 29 вересня театр відкриє сезон мюзиклом “Гуцулка Ксеня”. Мюзикл вже...

Сьогодні, 17 вересня, у франківську драмтеатрі відбулася прессконференція з приводу відкриття 81-го театрального сезону.

29 вересня театр відкриє сезон мюзиклом “Гуцулка Ксеня”. Мюзикл вже 14 разів збирав аншлаги, пише “МІСТО”.

Протягом вересня і жовтня трупа театру з виставами “Солодка Даруся” та “Гуцулка Ксеня” візьмуть участь в кількох традиційних фестивалях в різних містах України.

З деталями 81-го театрального сезону можна ознайомитися в програмі:

На зустрічі повідомили, що головний режисер театру Жуль Одрі вже працює над створенням постановки за твором Софії Андрухович “Фелікс. Австрія”. У фільмі “Віддана”, за цим же твором, знімався актор франківського театру Роман Луцький.

На весь сезон запланували близько 8 прем‘єр.

“Ми зараз думаємо багато про кооперацію з закордонними театрами. Але зараз я багато вивчаю ваше місто, щоб краще його відчувати і розуміти”, -розповів Жуль Одрі.

Нагадаємо, що Жуль Одрі – французький режисер. Нещодавно він став головним режисером театру ім. І. Франка. Те, що іноземець став головним режисером українського театру, стало першим випадком в Україні.

Читайте також: Перфоратор, дриль та документи: в Івано-Франківську чоловік обікрав автівку

Категорії
Новини
Новини
Loading...