“За підсумками роботи будемо давати подарунки”: у Франківську тепловики готуються до опалювального сезону

В Івано-Франківську розповіли про підготовку до опалювального сезону 2019-2020 років. Сьогодні, 17 вересня, на оперативній нараді в міського голови в.о. директора ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” Євгеній...

В Івано-Франківську розповіли про підготовку до опалювального сезону 2019-2020 років.

Сьогодні, 17 вересня, на оперативній нараді в міського голови в.о. директора ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” Євгеній Герасименко розповів, що наразі всі котельні – готові до початку, пише “Галицький кореспондент”.

“Проведені випробування теплових мереж на 100%. Виявили 137 проривів, 109 – ліквідовано”, – сказав Герасименко.

Також він додав, що за газ у підприємства є борги, перший борг перед «Нафтогазом» – 202 мільйони гривень, “Івано-Франківськгаз” – вчора розплатились, але є ще 283 мільйони гривень перед іншою компанією.

Крім того чоловік зазначив, що у них є проблеми, які потрібно вирішити, щоб увійти в опалювальний сезон. Зокрема, треба мільйон гривень на ремонт когенераційної установки на вулиці Тролейбусній та 150 000 гривень на налагодження цієї установки на вулиці Симоненка.

Представник ТОВ “Станіславська теплоенергетична компанія” додав, що у них є проблеми – з лімітами на газ. Всі інші питання вони вирішують.

“Місто від себе попередні роки все зробило, щоб ви отримали ліміти на газ. Дивіться, щоб ми цього року знову в кінці жовтня не зустрічалися щодо цього питання”, – сказав перший заступник міського голови Микола Вітенко.

Також він зазначив, що підготовка СТЕКу до опалювального сезону відбувається недостатньо швидко. На це представник компанії відповів, що у них бракує працівників.

“За підсумками роботи, як люди будуть дзвонити у листопаді на нашу гарячу лінію зі скаргами, ми будемо давати цінні подарунки нашим тепловим компаніям”, – говорить Вітенко. 

Читайте також: У Франківську люди протестують проти забудови – кажуть, незаконна. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...