Прикарпатські поліцейські складають заліки зі службової підготовки за поточний навчальний рік

Керівництво обласного главку поліції в Івано-Франківській приділяє увагу підвищенню кваліфікаційного рівня поліцейських. Впродовж навчального року поліцейські вчились та щомісячно проходили тестування на Освітньому порталі...

Керівництво обласного главку поліції в Івано-Франківській приділяє увагу підвищенню кваліфікаційного рівня поліцейських. Впродовж навчального року поліцейські вчились та щомісячно проходили тестування на Освітньому порталі Національної поліції України, а по закінченню навчального року складають заліки.

Зокрема, 18 вересня, першими підсумкову перевірку визначення рівня професійної підготовленості склали поліцейські Головного управління Нацполіції в області.
Підсумкова перевірка теоретичних і практичних знань складається з декількох етапів. В усіх галузевих службах й підрозділах, територіальних відділах та відділеннях поліції краю проводять співробітники відділу професійного навчання Управління кадрового забезпечення та Тренінгового центру ГУНП.

Спочатку поліцейські здавали заліки на знання вимог діючого законодавства: Закону України «Про Національну поліцію України», Конституції України, антикорупційного законодавства, основ домедичної підготовки та безпеки життєдіяльності, правил застосування вогнепальної зброї, її тактико-технічних характеристик тощо.

Опісля, правоохоронці показали рівень навичок із виконання нормативних вправ з розбирання та збирання табельної вогнепальної зброї та виконали практичні вправи зі стрільби з пістолета Макарова.

На завершення стало визначення ступеня фізичної підготовленості поліцейських, що включає в себе біг та виконання комплексно-силових вправ, а також заліків із тактики самозахисту особистої безпеки.

Читайте також: Поїзд “Чернівці-Львів” тимчасово не курсуватиме через Івано-Франківськ

Категорії
Новини
Новини
Loading...