У селі на Городенківщині продовжують ремонтувати дорогу держзначення. ФОТО

Триває плановий поточний середній ремонт на автодорозі державного значення Р-20 сполученням “Снятин – Тязів” у селі Воронів Городенківського району. Працівники підрядного підприємства – ТОВ...

Триває плановий поточний середній ремонт на автодорозі державного значення Р-20 сполученням “Снятин – Тязів” у селі Воронів Городенківського району.

Працівники підрядного підприємства – ТОВ “ПБС” – влаштовують вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону. Про це інформує Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

“Крім того цьогоріч поточний середній ремонт здійснено і на кількох інших найскладніших ділянках цієї автодороги. Зокрема в Городенці, Якубівці, Ясеневі-Пільному Городенківського району, а також селі Живачів Тлумацького району. Триває реконструкція кільцевої розв’язки в Городенці”, – йдеться в повідомленні.

Здійснено також поточний дрібний ремонт “картами” на а/д Р-20 у Тисменицькому районі, км 104-105, а також поточний дрібний ремонт пневмо-струменевим методом – на інших ділянках.

“Залишається проблемною ділянка зі зношеним дорожнім одягом у Тлумацькому районі. Там буде поточний середній ремонт. На відремонтованих ділянках буде влаштовано верхній шар ЩМА, впорядковані узбіччя, з’їзди з головної дороги, дорожня розмітка і знаки”, – додає САД.

Замовник робіт – Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області. Контроль за використаними матеріалами та відповідністю проєкту здійснюють фахівці Служби, а також ДП “Дорякість”

Читайте також: Поїзд “Чернівці-Львів” тимчасово не курсуватиме через Івано-Франківськ

Категорії
Новини
Новини
Loading...