3-річна дівчинка, яку забрала від франківського подружжя португальська поліція, повертається додому

Дівчинка, яку забрала від франківського подружжя португальська поліція, повертається додому. Про це повідомив народний депутат Ігор Фріс на своїй сторінці у фесбук, пише “МІСТО”. Він повідомив,...

Дівчинка, яку забрала від франківського подружжя португальська поліція, повертається додому.

Про це повідомив народний депутат Ігор Фріс на своїй сторінці у фесбук, пише “МІСТО”.

Він повідомив, що дитину передали під опікунство бабусі.

“За результатами слухання справи було прийнято рішення щодо передачі Ірини-Надії Сікори під опіку бабусі терміном на шість місяців на підставі пункту 1.b статті 35 Закону ПР «Про захист дітей та неповнолітніх, які перебувають в умовах небезпеки» від 01.09.1999 № 147/99 (Lei de Protecção de Crianças e Jovens em Perigo)”, – зазначив він у дописі.

Додається, що протягом усього періоду перебування малолітньої Сікори Ірини-Надії у соціальному центрі батьки та бабуся мали змогу відвідувати дитину на щоденній основі, а для матері було організовано можливість залишатися цілодобово разом з дитиною у цьому соціальному центрі.

Нагадаємо, що подружжя з Івано-Франківська разом з дитиною поїхали до Португалії на медичну конференцію. Там франківці залишили дитину саму – її забрала поліція. За інформацією друзів пари, маля залишили саме всього на 5 хвилин. За інормацією поліції, дитину залишили майже на добу.

Читайте також: Прикарпатець продав автомобіль за фальшиві долари

Категорії
Новини
Новини
Loading...