Синоптик розповіла, коли українцям чекати потепління

У найближчу ніч по всій території України, окрім Закарпаття, південно-східної частини та сходу, очікуються заморозки до -3 градусів, але вже в неділю суттєво потеплішає....

У найближчу ніч по всій території України, окрім Закарпаття, південно-східної частини та сходу, очікуються заморозки до -3 градусів, але вже в неділю суттєво потеплішає.

Про це народний синоптик Наталка Діденко розповіла у ФБ. “Ізотерма (лінія з однаковою температурою повітря) у нуль градусів і нижче охопить практично всю Україну. А це означає, що в межах цієї ізотерми найближчої ночі ймовірні заморозки 0-3 градуси”, пише “Українська правда”.

Світлина від Наталки Діденко.

21 вересня вдень +12+15 градусів, на півдні до +14+19 градусів. На Житомирщині, Рівненщині, у Дніпропетровській області та в східній частині України – дощі, на решті території – без істотних опадів. Вітер північно-західний, 5-12 м/с. 

У Києві 21 вересня буде переважно сухо, але холодно та вітряно. Вночі +3+5 градусів, на околицях можливі заморозки 0-3 градуси, вдень близько +12 градусів.

22 вересня в Україні суттєво потеплішає, буде сонячно, але вітряно. Вночі до +7+9, вдень до +20 градусів.  

23 вересня, у день осіннього рівнодення, також буде сонячно, проте знову трохи похолоднішає.

Світлина від Наталки Діденко.

 Читайте також: В Рожнятові автівка зіткнулася з мотоциклом

Категорії
Новини
Новини
Loading...