Нічне кування, рок, лазерне шоу: чим дивувала франківців Асамблея ковальських міст на Потоцьких

Учора, 20 вересня, на території колишнього палацу Потоцьких в Івано-Франківську тривала Асамблея ковальських міст. Організатори підготували для франківців незабутнє шоу. На сцені виступав симфонічний...

Учора, 20 вересня, на території колишнього палацу Потоцьких в Івано-Франківську тривала Асамблея ковальських міст.

Організатори підготували для франківців незабутнє шоу. На сцені виступав симфонічний рок-оркестр “Бревіс! з Рівного. Гурт заснований у 2004 році й підкорює слухачів виконанням рок-хітів. На Потоцьких звучали відомі композиції Deep Purple, Queen, Depeche Mode, Bon Jovi, Nirvana та ін. Гурт тішив не лише роком, була тут і поп-музика, пише “МІСТО”.

Під час виступу “Бревіс” на сцену піднявся міський голова Руслан Марцінків з іноземними гостями – мерами міст Німеччини та Австрії. Разом вони виконали дві народні пісні.  Щоправда, у нашого мера було небагато слів – лише приспів “Ку-ку”. Глядачам виконання дуже сподобалося.

Опісля запального концерту ковалі розпочали нічні кування. Завдання нелегке – завершити лавку “Ковальська дружба”. Вона прикрасить парк Шевченка.

Дійство супроводжувалося лазерним шоу і виступами діджеїв.

“Я в щирому захопленні. “Бревіс” не просто дивує, а заводить. Захоплююся творчістю ковалів. Крім непростої фахової ремісничої праці, мати ще таку уяву і в таких грубих формах зробити такі витончені речі”, – поділився враженнями Володимир Гайдар, директор ПІК “Палац”.

Фото: Палац Потоцьких “Простір Інноваційних Креацій “Палац”.

Читайте також: У Коломиї стартував перший гастрономічний фестиваль. ПРОГРАМА

Категорії
Новини
Новини
Loading...