У Франківську покажуть документально-музичний фільм про події Майдану. ФОТО

Сьогодні, 23 вересня, в Івано-Франківську розповіли про фільм “Україна. Майдан. Перезавантаження”. Це документально-музичний телефільм про події Майдану без журналістів у кадрі та закадрового голосу....

Сьогодні, 23 вересня, в Івано-Франківську розповіли про фільм “Україна. Майдан. Перезавантаження”.

Це документально-музичний телефільм про події Майдану без журналістів у кадрі та закадрового голосу. Історія тих подій розказана виключно за допомогою відеоряду і музики, пише “Галицький кореспондент”.

“Унікальність проєкту в тому, що він має три напрямки. Перший напрямок присвячений певній історичній події, це зима 2013-2014 роки в Україні, друга особливість в тому, що всі матеріали у фільмі зняти на основі відеоархівів однієї людини Руслана Ганущак. Третя унікальність – озвучує фільм один дует”,- каже керівниця проєкту Віолетта Дутчак.

Керівник ідеї Володимир Гарматюк додає, що для фільму відобразили події Майдану, а також хотіли показати те, що відбувається зараз.

“Спочатку потрібно розуміти, що таке Майдан, адже для когось це бандерівці, які зібралися, щоб скинути владу, а для когось це подія життя. Хтось на війні втратив сина чи батька. Ми не будемо вільними, якщо не будемо сильними”, – розповідає сценарист, режисер, автор відео Руслан Ганущак. 

Документальний-музичний телефільм покажуть через місяць. Творці фільму кажуть, що кіно орієнтовано на молодь.

Читайте також: В Івано-Франківську мінували аеропорт: поліція перевірила територію та евакуювала людей

Категорії
Новини
Новини
Loading...