В Івано-Франківську згорів припаркований “Мерседес”

У ніч з 21 на 22 вересня в Івано-Франківську на вулиці Гаркуші згорів легковий автомобіль Mersedes. В обласному управлінні ДСНС повідомили, що загоряння трапилося...

У ніч з 21 на 22 вересня в Івано-Франківську на вулиці Гаркуші згорів легковий автомобіль Mersedes.

В обласному управлінні ДСНС повідомили, що загоряння трапилося орієнтовно о 01:00. Вогонь пошкодив моторний відсік автомобіля. Причину загоряння встановлюють, пише “Галицький кореспондент”.

Мешканець сусіднього будинку Ігор Роп’яник у соцмережі поділився своєю версією подій, а також  опублікував фотографії з місця пожежі автомобіля.

“Нічогенький такий мерседес. Автівку спалили у дворі між вулицями Гаркуші і Підгірянки у ніч з суботи на неділю. Належить молодому подружжю, яке орендує квартиру в багатоповерхівці. Однією із версій пожежників є самозаймання від несправності у електриці чи ще там щось. А я думаю, все-таки підпал. Поставили, бачте, машину у чужому дворі, ще й номери мають “круті” – просто слово, без цифр, от якийсь ідіот і висловив свою злість і заздрість (таких неадекватів тепер повно). До того ж, це район вокзалу, де нічне життя “вирує”, – пише він.

Читайте також: Коломийські “Едельвейси” встановили на Говерлі музичний рекорд. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...