За п’яну бійку зі смертельним фіналом мешканець Рожнятівщини сяде на 4 роки і заплатить 500 тис. грн.

18 вересня Рожнятівський районний суд виніс вирок у справі мешканця району, який по-п’яні побив чоловіка, у результаті чого той помер через кілька днів. У...

18 вересня Рожнятівський районний суд виніс вирок у справі мешканця району, який по-п’яні побив чоловіка, у результаті чого той помер через кілька днів.

У суді було встановлено, що 11 червня 2018 року, близько 16 год. 00 хв. обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, в селі Князівське побився з перехожим, який теж був п’яним, пише “МІСТО”.

“Умисно наніс йому два удари руками в область обличчя, від чого той не втримався, втратив рівновагу, впав та вдарився головою до каменя, в результаті чого отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми з крововиливам в м`які покриви голови, крововиливами під оболонки та в речовину головного мозку, забоєм головного мозку тяжкого ступеня, що ускладнилась набряком та стисненням головного мозку, які відповідно до висновку судово-медичної експертизи є причиною смерті потерпілого, яка настала 15 червня 2018 року о 06 год. 30 хв”.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю та пояснив, що 11 червня 2018 року він мав їхати на роботу у Львівську область. Того дня він перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, їхав у авто знайомого, зупинилися у селі, щоб покурити. В той час до них підійшов п’яний чоловік і почав ображати, вдарив його рукою в обличчя. Він у відповідь також двічі ударив того чоловіка. Після чого водій, з яким він їхав, забрав його в автомобіль та вони поїхали геть. Через декілька днів йому стало відомо від працівників поліції, що потерпілий помер в Калуській районній лікарні.

Суд ухвалив – визнати підсудного винним і призначити йому покарання у виді обмеження волі на строк чотири роки. Стягнути з нього на користь потерпілих 7 561 грн. 26 коп. матеріальної шкоди, 500000 грн. моральної шкоди та 2000 грн. витрат на правову допомогу.

Читайте також: “Янукович готується повернутися в Україну”, – заява адвоката

Категорії
Новини
Новини
Loading...