Бійці АТО з Прикарпаття та їх сім’ї відвідали Меджугор’є. ФОТО

Молодіжною комісією та Паломницьким центром Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ з 13 по 21 вересня було організовано прощу до Меджугор’я за участю воїнів АТО, їх родин,...
Молодіжною комісією та Паломницьким центром Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ з 13 по 21 вересня було організовано прощу до Меджугор’я за участю воїнів АТО, їх родин, а також представників громадської організації “Івано-Франківська обласна спілка членів сімей загиблих, померлих та безвісти зниклих в зоні АТО ” та організації “Єдина родина Херсонщини”.

На шляху до Меджугор’я для учасників прощі була організована цікава програма в Будапешті, повідомляє пресслужба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Прочани відвідали купальні Сечені, які представляють собою термальний лікувально-оздоровчий комплекс. Цей комплекс вважається найбільшим у всій Європі. На завершення відбулася екскурсія по визначних місцях Будапешту.

В Меджугорії прочани перебували 4 дні, впродовж яких відвідали гору Подбрдо, місце об’явлень Пресвятої Богородиці, де молилися на вервиці, а також здійснили сходження на гору Крижавіц, де помолилися Хресну дорогу. Щодня прочани мали Службу Божу, приступали до Св.Сповіді та Св.Причастя та брали участь у вечірній молитовній програмі у санктуарії Меджугор’я.

Також для учасників прощі відбулася зустріч з представниками молитовної спільноти “Світло Марії” та спільноти “Ченаколо”, яку створила італійська монахиня Ельвіра Петроцці для молоді з різними видами залежності. Лікування полягає у щоденних молитвах, пості і фізичній праці.

Також прочани знайшли час, побувати у будинку, де мешкає колишній канадський бізнесмен Патрік та його дружина, хорватка Ненсі, які поділилися свідченнями власного навернення та Божої опіки у їхньому житті.

Крім духовної програми прочани мали нагоду кілька днів відпочити на березі Адріатичного моря та помолитися Службу Божу в Макарську, – туристичному центрі, розташованому в бухті між горами Біоково та Адріатичним морем.

http://blitz.if.ua/include/img/IMG-48aa39b621bb5ad2948c4d06978055da-V.jpg

Читайте також: Поліція Прикарпаття нагадує, що з 1 жовтня водіям потрібно їздити з увімкненими фарами. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...