У Франківську вперше відбудеться хода родин, які передчасно втратили дитину

15 жовтня — всесвітній день обізнаності про перинатальні втрати та пам’яті тих, хто покинув цей світ надто рано. У всьому світі проходять пам’ятні церемонії....

15 жовтня — всесвітній день обізнаності про перинатальні втрати та пам’яті тих, хто покинув цей світ надто рано. У всьому світі проходять пам’ятні церемонії.

Хода Пам’яті вперше відбудеться в Івано-Франківську. Це можливість для сімей, які пережили втрату, їх рідних та близьких, зібратись разом, щоб підтримати одне одного та вшанувати діток, які покинули цей світ надто рано. Такі події збирають тисячі родин по всьому світі та у багатьох містах України, пише “Галка” з посиланням на анонс події.

Участь у заході є безкоштовною, але потрібно пройти попередню реєстрацію за цим посиланням.

Організатори запрошують приходити всіх: батьків, братів та сестер, дідусів та бабусь, друзів та тих, хто підтримує батьків, які пережили втрату.

“Хода Пам’яті відбудеться 15 жовтня з 18:40 до 20:00, під час якої ми разом зробимо кроки, яких малюки не змогли зробити, запалимо лампадки та приєднаємось до всесвітньої Хвилі Світла, згадаємо наших ангелів та вшануємо їхню пам’ять”, – пишуть волонтери.

Місце зустрічі: о 18:40 біля центрального входу до міського озера.

“Пропонуємо взяти з собою лампадки рожевого та голубого кольорів. Під час події всі батьки отримають пам’ятні листівки. Якщо ви бажаєте сказати кілька слів у підтримку близьких, які втратили дитя або публічно вшанувати пам’ять про ваше дитя, у вас буде така нагода зробити це під час заходу”, – йдеться у повідомленні.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Вночі у Городенці згорів автомобіль керівника “Водоканалу”. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...