Вперше у Франківську Грандіозне свято нерухомості – “Real Estate IF Awards & Forum2019”

Фокусна тема 2019: «Місто для людей» або «Місто, дружнє до людини». КОЛИ: 9 ЖОВТНЯ 2019 ДЕ: PASAGE GARTENBERG   КОМУ БУДЕ ЦІКАВО: ВСІМ УЧАСНИКАМ РИНКУ...

Фокусна тема 2019: «Місто для людей» або «Місто, дружнє до людини».

КОЛИ: 9 ЖОВТНЯ 2019

ДЕ: PASAGE GARTENBERG

 

КОМУ БУДЕ ЦІКАВО: ВСІМ УЧАСНИКАМ РИНКУ НЕРУХОМОСТІ ТА ДОТИЧНИХ ГАЛУЗЕЙ – ЗАБУДОВНИКАМ, РІЄЛТОРАМ, АРХІТЕКТОРАМ, ДИЗАЙНЕРАМ ТА, ЩО НАЙОСНОВНІШЕ, ТИМ, ДЛЯ КОГО МИ ВСІ ПРАЦЮЄМО, – ДЛЯ КІНЦЕВОГО СПОЖИВАЧА.

 

Якщо ви плануєте придбати житло або комерційну нерухомість – це унікальна можливість побачити і ознайомитися з найкращими пропозиціями, які будуть зібрані для вашої зручності в одному місці та в один час.

Що буде цікавого:

Виставка – найкращі забудовники міста презентують вам свої проєкти. Можливість дізнатись всю корисну інформацію про об’єкт, який вас зацікавив. Спеціально для цієі події забудовники готують унікальні пропозиції щодо цін та умов на купівлю нерухомості, які будуть діяти тільки для відвідувачів виставки. 

Час: з 12.00 до 18.00 вхід вільний.

Форум – це місце розвитку лідерів галузі. Подія, яка покликана об’єднати учасників ринку нерухомості для формування найкращих бізнес- та соціальних проєктів, які мають відповідати сучасним європейським стандартам якості та зробити наше місто комфортним та сучасним для його мешканців. Під час проведення форуму в учасників буде можливість познайомитись, обмінятись досвідом та ідеями та надбати корисні контакти.

Час: з 12.00 до 18.00, за попередньою реєстрацією.

Нагороди – цього року ми прагнемо відзначити компанії та людей, які роблять наше місто кращим, тих, хто передусім думає про свої проєкти не як про механізми збагачення, а як про кінцевий продукт, який стане частиною нашого міста, частиною одного цілого, яке зробить наше місто кращим і комфортнішим для його мешканців.

Час: з 18.00 до 21.00, для зареєстрованих учасників виставки та форуму.

З чого все почалося?) А почалося все з професійного свята! Зі свята професії, яка покликана об’єднати усіх учасників процесу для досягнення найоптимальнішого результату! Зі свята Рієлтора. 

А було все ось так: минулого року учасникам Івано-Франківського відділення Асоціації Фахівців з Нерухомості України на чолі з її головою Лахтіоновим Олександром сяйнула в голови чудова ідея – зробити не просто свято для рієлторів, а піти далі, запросити, познайомити і відзначити найкращих учасників ринку нерухомості Івано– Франківська.                                            

 

Вперше у Франківську Грандіозне свято нерухомості – "Real Estate IF Awards & Forum2019" 1
 

Вперше у Франківську Грандіозне свято нерухомості – "Real Estate IF Awards & Forum2019" 3
 

Вперше у Франківську Грандіозне свято нерухомості – "Real Estate IF Awards & Forum2019" 5

 

 

«Мета свята – довести, що кооперація завжди вигідніша, аніж конкуренція. Конкуренти об’єднуються заради спільної мети, навчання, розвитку. І разом отримують кращий результат. У цьому випадку ринок нерухомості розвивається в цілому, стає прозорішим, цивілізованішим і професійнішим”, – ось що минулого року говорив про свято його організатор і голова Івано-Франківського відділення АФНУ Олександр Лахтіонов.

Минулого року у номінації “Наймасштабніші будівельні проєкти” здобула перемогу компанія “Ярковиця“; у номінації “Грандіозні проєкти” – “M Group Development“; номінація “Стабільність” – “МЖК Експрес-24“; номінація “Найкращий благоустрій територій”  “Вамбуд“; номінація “Лідерство в темпах будівництва” – “Спілка забудівників“; номінація “Найкращий маркетинг” – “Вертикаль“; номінація “Інноваційний проєкт житлового комплексу”  “Благо“.

Вперше у Франківську Грандіозне свято нерухомості – "Real Estate IF Awards & Forum2019" 7

Окрім нагород, подяки АФНУ отримали 20 будівельних компаній, 25 нотаріусів та 19 найбільш активних членів Асоціації.

Організатори

Фундатором та організатором «Real Estate IF Awards & Forum 2019» є Івано-Франківське відділення Асоціації Фахівців з Нерухомості України.

Хто такі АФНУ?  Чому ми і чому зараз.

Асоціація Фахівців з Нерухомості України – це професійне об’єднання рієлторів України, це спільнота фахівців, де кожен її учасник проходить обов’язковий екзамен та щорічні атестаційні тести, які дають йому право належати до асоціації. Це насамперед професіонали своєї справи, які об’єднались заради спільної мети – зробити ринок нерухомості України цивілізованим, професійним та прозорим. Це ті люди, до яких ви можете звернутись і бути впевненими в якості наданих ними послуг.

Чому нагороджує саме АФНУ, або Що рієлтори знають про справжнє будівництво?

Рієлтор – це не просто посередник, сучасний рієлтор – це людина, яка об’єднує покупця та забудовника. Це людина, яка щодня працює із потенційними покупцями і знає їхні потреби. Знає, які пріоритети ставлять покупці для себе, те, що ім насправді важливо. А отже, хто як не рієлтор може професійно, чітко та зрозуміло донести до за будівельника, дизайнера, проєктанта потреби споживача.

Саме рієлтори знають, чому споживач обирає ту чи іншу будову, а також можуть у повному обсязі оцінити роботу забудовників як в технічному, так і в соціальному контексті.

Отже, ми взяли на себе непросту і відповідальну місію: зібрати професіоналів та споживачів, об’єднати знання, ресурси і можливості задля досягнення спільної мети – зробити наше місто містом для людей.

Рієлтори як ніхто вболівають за стрімкий та професійний розвиток галузі нерухомості і відтепер готові не просто вболівати, а й працювати, вкладати сили та знання задля спільного розвитку та процвітання.

Наша подія є унікальним місцем для спільного навчання, обміну досвідом, конструктивного діалогу та створення взаємовигідного партнерства.

Фокусна тема нашого цьогорічного заходу – Основна тема 2019: «Місто для людей» або «Місто, дружнє до людини».

Чому саме ця тема? Тому що ми всі є мешканцями нашого міста, міста, де живуть наші сім’ї та навчаються наші діти, міста, яке ми з гордістю можемо  назвати містом європейського взірця. І це ми досить чітко бачимо за минулорічними тенденціями – коли в наше місто люди приїжджають для постійного проживання не лише з інших куточків країни, але й з усього світу. Місто, де є простір для творчості та ідей, і що найголовніше – для їхньої реалізації. А відтак місто має бути комфортним, продуманим та цікавим для мешканців. Саме тому цього року ми прагнемо порушити дуже важливі теми про безконтрольну забудову нашого міста, про недостатню кількість паркомісць та таких важливих соціальних об’єктів, як садки та школи.

Для більш детальної інформації, придбання квитків та реєстрації на подію звертайтесь за телефоном: 050 373 52 91. Також більше про подію можна дізнатися на сторінці у facebook.

Читайте також: З нагоди Дня працівника освіти у Франківську відзначили найкращих педагогів. ФОТО

 
Категорії
Новини
Новини
Loading...