Швидко та якісно: у Франківську водійські посвідчення можна оформити у ЦНАПі. ФОТО

Сьогодні, 8 жовтня, в Івано-Франківську відбулося відкриття пункту оформлення водійських посвідчень. Видача водійських прав відбуватиметься на другому поверсі ЦНАПу за 29 столом. “Центр адміністративних послуг...

Сьогодні, 8 жовтня, в Івано-Франківську відбулося відкриття пункту оформлення водійських посвідчень. Видача водійських прав відбуватиметься на другому поверсі ЦНАПу за 29 столом.

“Центр адміністративних послуг створює все більше можливостей для людей. Звісно не всі послуги вони можуть надавати, але зараз уже є можливість видавати і оформлювати водійські посвідчення. За кошти міського бюджету ми придбали обладнання, витратили – 200 тисяч гривень”, – каже міський голова Руслан Марцінків, пише “Галицький кореспондент”.

Начальник управління ЦНАП міста Івано-Франківська Богдан Питель каже, що між регіональним центром і містом був підписаний договір, щоб збільшити надання послуг для громадян.

“Послуги надаватимуться у будь-який день окрім неділі. Всі документи ми оформляємо на місці. Така послуга триватиме пів години. Оплату можна буде проводити за допомогою будь – якої банківської картки, також готівка, або ж термінал самообслуговування. Зараз ми вже готові до робити”, – каже Питель.

Читайте також: У Франківську жінка вкрала мощі з церкви

Категорії
Новини
Новини
Loading...