У Франківську розпочалося Грандіозне свято нерухомості – “Real Estate IF Awards & Forum2019”. ВІДЕО/ФОТО

Сьогодні, 9 жовтня, у Франківську розпочалося Грандіозне свято нерухомості – “Real Estate IF Awards & Forum2019”. У PASAGE GARTENBERG вже відкрили виставку, де найкращі забудовники міста...

Сьогодні, 9 жовтня, у Франківську розпочалося Грандіозне свято нерухомості – “Real Estate IF Awards & Forum2019”.

У PASAGE GARTENBERG вже відкрили виставку, де найкращі забудовники міста презентують свої проєкти. Виставка – це унікальна можливість дізнатись всю корисну інформацію про об’єкт, який вас зацікавив. Спеціально для цієї події забудовники підготували унікальні пропозиції щодо цін та умов на купівлю нерухомості, які будуть діяти тільки для відвідувачів заходу, пише “МІСТО”.

“Цьогоріч “Real Estate IF Awards” відбувається вдруге, в форматі виставки – вперше. Ми задоволені цією картинкою, – розповідає Олександр Лахтіонов, організатор заходу, голова Івано-Франківського відділення Асоціації фахівців з нерухомості України”.

Форум – це місце розвитку лідерів галузі. Подія, яка покликана об’єднати учасників ринку нерухомості для формування найкращих бізнес- та соціальних проєктів, які мають відповідати сучасним європейським стандартам якості та зробити наше місто комфортним та сучасним для його мешканців. Під час проведення форуму в учасників буде можливість познайомитись, обмінятись досвідом та ідеями та надбати корисні контакти.

Наприкінці форуму найкращі ріелтори та забудовники отримають нагороди в різних номінаціях.

Як зазначає Олександр Лахтіонов, цьогоріч відзначатимуть за конкретні проєкти. Такі, як “Найкраще житлове містечко”, “Найкращий будинок в бізнес-класі”, “Найкращий будинок в комфорт-класі”, “Найкращий дитячий майданчик” і т.д.

“Ми відзначаємо кращих  на основі рішень покупців. Тому, що саме вони вирішують, хто є кращим, своєю купівлею. Це найкраща нагорода. На основі цих відгуків склався наш рейтинг”, – додає він.

Читайте також: МОЗ відправляє до регіонів ліки від онкозахворювань та вірусних гепатитів

Категорії
Новини
Новини
Loading...