Поліцейські Прикарпаття підсумували роботу за 9 місяців 2019 року

9 жовтня в обласній поліції відбулося засідання колегії під головуванням керівника поліції області Володимира Голубоша. На засіданні правоохоронці підсумували службову діяльность органів і підрозділів...

9 жовтня в обласній поліції відбулося засідання колегії під головуванням керівника поліції області Володимира Голубоша.

На засіданні правоохоронці підсумували службову діяльность органів і підрозділів ГУНП за 9 місяців 2019 року, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

У роботі колегії взяли участь заступники начальника ГУНП, керівники структурних підрозділів апарату Головного управління, територіальних відділів, відділень та їх заступники, начальники секторів поліції.

Підсумовуючи результати роботи прикарпатської поліції, Володимир Голубош вказав на пріоритетні напрямки у подальшій діяльності, акцентував увагу на необхідності вжиття нових підходів у роботі, а також попередив про кадрові зміни у випадку невжиття заходів із виправлення ситуації.

Окрім того, вказав на те, що довіра громадян – найкращий показник для кожного поліцейського і поліції області загалом.

«Вчасне реагування на виклики і звернення громадян – запорука успіху», – наголосив Володимир Голубош.

Заступники начальника проаналізували діяльність підрозділів кримінальної поліції, слідства та превентивної діяльності, окремо зупинилися на недоліках та заходах з їх усунення.
Крім того, правоохоронці розглянули питання щодо дотримання працівниками органів і підрозділів ГУНП антикорупційного законодавства, дисципліни, зокрема, транспортної, законності під час приймання, реєстрації та розгляду заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Читайте також: Голова Івано-Франківської ОДА пообіцяв відновити будівництво пологового

Категорії
Новини
Новини
Loading...