В Івано-Франківську відкрили анотаційну дошку загиблому атовцю. ФОТО

В Івано-Франківську з’явилася анотаційна дошка загиблому атовцю Василю Джусу. Відкрили її сьогодні, 10 жовтня. Пам’ятну дошку поставили на фасаді загальноосвітньої школи № 4 за...

В Івано-Франківську з’явилася анотаційна дошка загиблому атовцю Василю Джусу.

Відкрили її сьогодні, 10 жовтня. Пам’ятну дошку поставили на фасаді загальноосвітньої школи № 4 за адресою Південний бульвар, 24в. Саме тут колись навчався Василь, пише “Галицький кореспондент”.

“Він був дуже грамотним фахівцем. Також він був порядним і позитивним. Його дуже любили в колективі. Коли почалась війна і постало питання, хто поїде на ротацію на передову, він сам викликався” – згадує побратим Василя, майор Іван Бондарев.

Хресна мати загиблого Світлана Вилуск додає, що Василь був дуже добрим. Каже, що коли він закінчив службу, то повернувся додому.

“Ми навіть не знали куди він йшов. Тільки сказав матері, що хоче чогось добити. Ми знали, що він йде кудись на навчання. Дзвонив часто, але до останнього не хотів нічого говорити”, – каже пані Світлана.

Жінка згадує, що Василь дуже любив Івано-Франківськ, часто казав мамі, що ще трошки – і повернеться.

Нагадаємо, Василь Джус загинув під обстрілом у селищі Водяне Волноваського району 16 травня. Василеві було 44 роки. На прощання з бійцем прийшли десятки франківців. 20 травня тіло загиблого Андрія повезли у рідне село Букачівці Рогатинського району. Там його і поховали.

Читайте також: Вночі на Городенківщині горіли два трактори. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...