M Group Development отримала одразу дві відзнаки на “Real Estate IF Awards & Forum2019”. ФОТО. ВІДЕО

Учора, 9 жовтня, в Івано-Франківську відбулося грандіозне свято нерухомості “Real Estate IF Awards & Forum2019”.  На ньому міжнародну будівельну компанію M Group Development відзначили...

Учора, 9 жовтня, в Івано-Франківську відбулося грандіозне свято нерухомості “Real Estate IF Awards & Forum2019”.  На ньому міжнародну будівельну компанію M Group Development відзначили одразу двома нагородами – за кращий будинок класу “Стандарт” і кращий будинок класу “Бізнес”. 

Свято організувала Асоціація фахівців з нерухомості України. Тут забудівники мали можливість не тільки представити свої проєкти, але й отримували відзнаки у різних номінаціях.

Як зазначив Олександр Лахтіонов, голова Івано-Франківського відділення Асоціації, кращих відзначають саме на основі рішень покупців.

“Тому, що саме вони вирішують, хто є кращим, своєю купівлею. Це найкраща нагорода. На основі цих відгуків склався наш рейтинг”, – додав він.

Плюс до всього, якщо минулого року категорії відзначення були більш загальні, то цього року нагороди вручали за конкретні об’єкти.

Житловий комплекс “River Park” M Group Development відзначили, як кращий будинок класу “Стандарт”. А житловий будинок “Shevchenko” став кращим будинком класу “Бізнес”.

“Було приємно отримати нагороди на цьому форумі, адже відзначалися саме зведені будівлі Івано-Франківська, і наша компанія отримала визнання в двох номінаціях, – зазначила Оксана Мельник, директор з маркетингу міжнародної будівельної компанії “M GROUP DEVELOPMENT”. – Приємно отримувати такі нагороди на місцевому рівні, оскільки це показує, що дійсно наша компанія працює за тими стандартами якості, які ми декларуємо. І це бачать ріелтори, які сьогодні визначають кращих. І це також оцінюють наші покупці”.

Читайте також: Відома франківка отримає свою зірку на “Площі зірок”

Категорії
Новини
Новини
Loading...