Тексти двох прикарпатських письменників увійшли до збірки есеїв “Ukraine in Histories and Stories”

Друком вийшла англомовна збірка есеїв про Україну “Ukraine in Histories and Stories”. Видата і вже презентується у Європі англомовна книжка есеїв про Україну «Ukraine...

Друком вийшла англомовна збірка есеїв про Україну “Ukraine in Histories and Stories”.

Видата і вже презентується у Європі англомовна книжка есеїв про Україну «Ukraine in Histories and Stories», інформують ЛітАкцентпише “Курс”.

«Ukraine in Histories and Stories» – це збірка текстів сучасних українських письменників, істориків, філософів, політичних аналітиків та лідерів думок. Книга поєднує роздуми про історію України та аналіз сучасності: від Голодомору до Майдану, від російської агресії до культурної різноманітності, від глибини минулого до складності сьогодення.

Автори збірки: Сергій Плохий, Андрій Курков, Оля Гнатюк, Ірена Карпа, Ярослав Грицак, Юрій Андрухович, Лариса Денисенко, Вахтанґ Кебуладзе, Андрій Портнов, Гаська Шиян, Ганна Шелест, Володимир Рафєєнко, Володимир Єрмоленко, Алім Алієв, Леонід Фінберг та Андрій Бондар.

Проєкт реалізується UkraineWorld, Internews Ukraine та Українським культурним фондом.

Книгу презентують цього місяця у Брюселі (7 жовтня), Страсбурзі (8 жовтня), Берліні (16 жовтня), Франкфурті-на-Майні (17 жовтня), Кракові (26 жовтня), Києві (28 жовтня).

Читайте також: МОЗ планує скасувати меддовідки

Категорії
Новини
Новини
Loading...