У Франківську звільнили водія, який виштовхав пасажирку з комунального автобуса

Сьогодні в мережі з’явилося відео з комунального автобуса в Івано-Франківську, на якому видно, як водій силоміць виводить з салону пасажирку. Інцидент стався вчора, 9...

Сьогодні в мережі з’явилося відео з комунального автобуса в Івано-Франківську, на якому видно, як водій силоміць виводить з салону пасажирку.

Інцидент стався вчора, 9 жовтня, в автобусі номер 27. Відео з місця події виклали на сторінці national_memes_academy в Інстаграмі,- пише Курс..

Водій виштовхав з салону дівчину за нецензурну лайку.

У КП “Електроавтотранс” повідомили, що водій перевищив повноваження, тому його звільнили з роботи.

«КП “Електроавтотранс”, переглянувши відео щодо інциденту на маршруті 27 09.10.2019 року, повідомляє, що конфлікт виник через неадекватну поведінку пасажирки у громадському місці, яким є громадський транспорт. Проте, реагуючи на такі дії, водій перевищив свої повноваження, поводив себе не належним чином із застосуванням фізичної сили, що не може бути виправдано навіть попри провокативні дії пасажирки. Тому за такі дії та нанесення репутаційної шкоди підприємству даний водій буде звільнений з роботи 10 жовтня 2019. Просимо вибачення у пасажирки за дії водія, а також у всіх, хто став свідком цього прикрого епізоду», – йдеться у повідомленні на сторінці підприємства у фейсбуці.

Читайте також: Рада збільшила штрафи за відмову у пільговому перевезенні пасажирів

 
Категорії
Новини
Новини
Loading...