Оркестр військово-повітряних сил США виступив у Палаці Потоцьких

  Сьогодні і завтра – два дні у Франківську перебувають “музичні посли США” – оркестр військово-повітряних сил США у Європі. “The USAFE Band”, оркестр військово-повітряних...

 

Сьогодні і завтра – два дні у Франківську перебувають “музичні посли США” – оркестр військово-повітряних сил США у Європі.

“The USAFE Band”, оркестр військово-повітряних сил США в Європі, реалізує проєкт “Музика свободи“ – концертний тур і унікальний освітній проект, що єднає музику американської та української армії,- пише Курс

Сьогодні “The USAFE Band” виступив у Палаці Потоцьких. Дав майстер-клас для учнів Івано-Франківського музичного училища імені Дениса Січинського. 

“Дякуємо за досвід, ми вперше спробували джазову імпровізацію”, – подякував від усіх учасників майстер-класу духовик з музучилища.

Соліст на саксофоні, виконавець американського оркестру похвалив молодих франківських музиканітв і порадив: “Якщо ви щось робите і вам приходить в голову мелодія, то співайте і грайте її як мінімум 50 разів”. 

Він рекомендував студнтам музучилища і всім музикантам опановувати і розвивати базові вміння, але й імпровізувати – не лише джаз, а й блюз та іншу інструментальну музику.

 Гості подарували франківцям оригінальну обробку української повстанської пісні Лева Лепкого “Ми йдем вперед, над нами вітер віє” і зіграв джем – джазові імпровізації разом з присутніми.

Завтра, 11 жовтня, “Музика свободи” залунає в Івано-Франківському національному драмтеатрі. Спільний концерт The USAFE Band з Національним президентським оркестром розпочнеться о 19.00. Вхід вільний.

Музика свободи: оркестр військово-повітряних сил США влаштував джем у Палаці Потоцьких 1
Музика свободи: оркестр військово-повітряних сил США влаштував джем у Палаці Потоцьких 3
Музика свободи: оркестр військово-повітряних сил США влаштував джем у Палаці Потоцьких 5
 
Музика свободи: оркестр військово-повітряних сил США влаштував джем у Палаці Потоцьких 7
 
Музика свободи: оркестр військово-повітряних сил США влаштував джем у Палаці Потоцьких 9
 
Музика свободи: оркестр військово-повітряних сил США влаштував джем у Палаці Потоцьких 11
 
Музика свободи: оркестр військово-повітряних сил США влаштував джем у Палаці Потоцьких 13

 
 
Категорії
Новини
Новини
Loading...