У Франківську вручили квартири воїнам АТО від проєкту “Соціум” і “M Group Development”. ФОТО/ВІДЕО

Сьогодні, 11 жовня, відбулися чергові вручення квартир за проєктом “Житло воїнам АТО” і “Соціум”. Вручення відбулося до Дня Захисника України. 18 учасників АТО отримали чергові...

Сьогодні, 11 жовня, відбулися чергові вручення квартир за проєктом “Житло воїнам АТО” і “Соціум”.

Вручення відбулося до Дня Захисника України. 18 учасників АТО отримали чергові договори на свої власні квартири, які знаходяться як на ранній стадії будівництва, так і в завершальній. З них 8 квартир за проєктом “Житло воїнам АТО” – 6 однокімнатних і 2 двокімнатні – та 10 за проєктом ЖБК “Соціум”, пише “МІСТО”.

“Ще два вручення відбудуться в листопаді та грудні. До кінця цього року плануємо закрити разом 220 квартир. До кінця наступного – разом 300 квартир”,- розповів Василь Андріїв, заступник голови правління міської асоціації АТО.

Привітати учасників АТО прийшла і Оксана Мельник, директор з маркетингу міжнародної будівельної компанії “M GROUP DEVELOPMENT”. Компанія співпрацює зі Спілкою у рамках проєкту “Житло воїнам АТО”.

“Знаходитися тут мені досить незвично та хвилююче, через те, що тут присутні люди, яким хочеться щиро подякувати за те, що ви робите. Ми раді, що наша компанія може допомогти подарувати вам свій дім” , – поділилася вона.

Нагадаємо, що попереднє вручення відбулося 27 вересня, де отримали 20 квартир. 10 – від проєкту “Соціум”, 10 – від будівельної компанії “M Group Development” за програмою житло для воїнів. Одну з 20-ти квартир вручили багатодітній сім’ї, в якій є діти з інвалідністю.

Проєкт “Житло воїнам АТО” функціонує з липня 2016 року. Його реалізовують за ініціативи бійців, які об’єдналися, щоб вирішувати житлові питання самотужки. Відповідно до цього проекту учасники АТО уже отримали десятки квартир з числа інвалідів 3-групи, багатодітних та малозабезпечених. Черговість отримання житла і детальніше про проект можна прочитати за посиланням.

Читайте також: 41-річний франківчанин – у списку на наступний обмін полоненими між Росією

Категорії
Новини
Новини
Loading...