80 шкіл Івано-Франківщини все ще не мають “теплих” туалетів

Сьогодні, 15 жовтня, в Івано-Франківську відбулась нарада у першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки з керівниками структурних підрозділів ОДА і територіальних органів виконавчої влади....

Сьогодні, 15 жовтня, в Івано-Франківську відбулась нарада у першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки з керівниками структурних підрозділів ОДА і територіальних органів виконавчої влади.

Одним із питань порядку денного стало облаштування “теплих” туалетів в загальноосвітніх школах Прикарпаття. Мова йде в основному про сільські школи, де діти змушені ходити у вбиральню на вулицю, пише “Галицький кореспондент”.

“На це було передбачено 24 мільйона гривень для 80 шкіл. І ми просимо активізувати роботу, щоб управління капітального будівництва завершило всі роботи до кінця року. Адже діти заслуговують на користування нормальними туалетами”, – розповів Андрій Сташків, заступник директора департаменту освіти, науки і молодіжної політики ОДА.

Марія Савка звернулася до РДА та об’єднаних громад, закликавши їх співфінансувати встановлення теплих туалетів у своїх школах. Адже таке співфінансування передбачено законом.

“Співфінансування є обов’язковою і невід’ємною частиною. Тож прошу всіх про це не забувати”, – додала Марія Савка.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Суд у Латвії ухвалив рішення про конфіскацію $30 мільйонів ексчиновників часів Януковича

Категорії
Новини
Новини
Loading...