Стали відомі подробиці смерті 11-річної дівчинки, яка здійснила суїцид після бійки батьків

12 жовтня, у с. Бистриця, Надвірнянського району знайшли мертвою 11-річну дівчинку. Тіло неповнолітньої у сараї виявила матір близько 17:40. Дівчина покінчила життя самогубством через повішання, пише...
12 жовтня, у с. Бистриця, Надвірнянського району знайшли мертвою 11-річну дівчинку.

Тіло неповнолітньої у сараї виявила матір близько 17:40. Дівчина покінчила життя самогубством через повішання, пише “Бліц-інфо”.

Як повідомила начальник ювенальної превенції Алла Бойчук, при огляді знайшли передсмертну записку. Окрім того вранці цього ж дня мама зверталась в поліцію з заявою про нанесення тілесних ушкоджень співмешканцем.

“Після повернення з лікарні мама знайшла дівчинку. Дитина висіла в петлі, ноги були зігнуті. В передсмертній записці написано, що причиною був конфлікт у сім’ї. Родина на обліку не перебувала і заяв про насильство раніше не було. Втім, можливо, це не перше насильство, якщо дівчинка на таке наважилась”,- каже поліцейська. 

За її словами, дівчинка гарно навчалася і жодних ознак схильності до самогубства раніше ніхто не помічав. Наразі поліцейські допитують родину, сусідів, вчителів.

Також Алла Бойчук зауважила, що в цей день батько з старшим сином пішли на роботу, а мама поїхала в лікарню. Дівчинка залишилась з бабусею. Батьки самі досі не можуть пояснити причину конфлікту.

Слідчі розслідують смерть дитини за статтею 115 (умисне вбивство) з поміткою самогубство Кримінального кодексу України. Якщо слідство встановить, що дитину довели до самогубства, то статтю перекваліфікують. Впродовж місяця проведуть експертизи і надійде висновок.

Читайте також: Франківці найгірше платять за вивіз сміття та водопостачання

Категорії
Новини
Новини
Loading...