На Прикарпатті заходи до Дня захисника України пройшли без порушень. ФОТО

З нагоди Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України і Дня Українського козацтва на території області відбулися 16 масових заходів. Усі вони пройшли без порушень....

З нагоди Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України і Дня Українського козацтва на території області відбулися 16 масових заходів. Усі вони пройшли без порушень.

Про це інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

До охорони публічного порядку 14 жовтня залучалися понад 107 поліцейських. Крім правоохоронців, які працювали під час масових заходів та проводили профілактичні бесіди із населенням задля недопущення будь-яких правопорушень, посилено патрулювали вулиці обласного центру та райцентрів наряди поліції. Інші колеги-поліцейські цілодобово здійснювали моніторинг соціальних мереж, також до забезпечення правопорядку залучалися вибухотехнічні та кінологічні служби. У заходах взяли участь 6 тисяч 200 мешканців Івано-Франківщини і гостей області.

Всі заплановані події пройшли у відповідності до норм Конституціі і в рамках чинного законодавства: затриманих осіб немає, а грубих правопорушень не зафіксовано.

Нагадаємо, у ці святкові дні правоохоронці Прикарпаття працювали у посиленому режимі і цілодобово забезпечували публічну безпеку. Для цього працював Ситуаційний центр обласного управління поліції.

Ми вдячні громадянам за розуміння і законослухняність, а організаторам за недопущення будь-яких провокативних дій та співпрацю з підрозділами поліції.

Читайте також: Поліцейські Рожнятівщини встановили порушника, який пошкодив попереджувальний манекен

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...