На Прикарпатті чоловік купив авто за фальшиві євро і втік. ФОТО

35-річний чоловік розрахувався із продавцем авто “Ауді А4” фальшивими 800 євро і втік. 14 жовтня до поліції звернувся 39-річний мешканець Тисменицького району, який повідомив,...

35-річний чоловік розрахувався із продавцем авто “Ауді А4” фальшивими 800 євро і втік.

14 жовтня до поліції звернувся 39-річний мешканець Тисменицького району, який повідомив, що під час продажу автомобіля «Ауді А 4» невідомий покупець розрахувався з ним фальшивими банкнотами в сумі 800 євро. Про те, що гроші несправжні потерпілий дізнався перераховуючи їх пізніше, коли покупець на придбаному авто уже залишив місце угоди.

Отримавши інформацію про злочин та прикмети правопорушника, на пошуки було зорієнтовано весь особовий склад області. В ході проведення оперативних заходів за декілька годин зловмисника поліціянти розшукали в іншій області. Він виявився 35-річним уродженцем Запорізької області. Як з’ясувалося, на цей час в суді слухається справа щодо вчинення ним шахрайських дій.

Правопорушника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. На цей час вирішується питання про оголошення підозри за ч.1 ст.199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї) та ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ та обрання судом – запобіжного заходу.

Підозрілі купюри вилучені та направлені на експертизу, а викрадений автомобіль буде повернутий власнику після слідчих дій.

Читайте також: Прикарпатця ошукали на 11 тисяч гривень: чоловік намагався придбати паливні талони

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...