У Франківську пройде благодійний концерт, щоб зібрати кошти на лікування дівчинки

Про це повідомляють благодійники у соціальній мережі Фейсбук,- пише Правда. 18 жовтня (п’ятниця) о 18.00 на затишному подвір’ї Палац Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац» (вул. Шпитальна, 5,...

Про це повідомляють благодійники у соціальній мережі Фейсбук,- пише Правда.

18 жовтня (п’ятниця) о 18.00 на затишному подвір’ї Палац Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац» (вул. Шпитальна, 5, вхід через головну браму)
Благодійний концерт для Богданки

Вхід вільний. Благодійна пожертва за вашою спроможністю.

Богданка Школьна – юна франківчанка.
У Богдани гліома зорового нерву. Це доброякісна пухлина, але в Україні Богданку лікують уже багато років та допомогти дівчинці не можуть. А їй всього 11.

Потрібна термінова операція, яку можуть зробити в Німеччині. На все про все, разом з обстеженням та операцією – 41 тисяча євро. Звісно, батькам таку суму зібрати не під силу. Але ми ж разом. Ми ж сила!

“Нещодавно ми обстежувалися в Німеччині, клініка “CHARITE”, лікарі рекомендують не гаяти більше часу і робити операцію. Вартість операції – 35 тисяч євро. Нам дали 4 тижні для збору коштів, поки клініка оформить всі потрібні документи. Я дуже сподіваюся на вашу підтримку та допомогу. Щиро вдячний усім, хто відгукнеться”, – просить батько Ігор Школьний.

Реквізити для допомоги:

номер картки 4149 4390 1459 0453 Школьна Руслана Василівна Ruslana Shkolna

Читайте також: Сім’ї з Прикарпаття потрібні кошти на лікування 2-річного синочка. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...