Знедолені чи шахраї: муніципали попереджають про циган у Франківську. ФОТО

В Івано-Франківську вже майже рік жебракує сім’я з Рахова. Про це в мережі повідомляє Муніципальна Варта Івано-Франківська. За словами муніципалів, всі ці особи є...
В Івано-Франківську вже майже рік жебракує сім’я з Рахова.

Про це в мережі повідомляє Муніципальна Варта Івано-Франківська.

За словами муніципалів, всі ці особи є родичами, і вже майже рік вони жебракують у місті. З’явилися шахраї минулої  зими і взяли центральну частину міста як основне місце заробітку.

Щоразу, як їх виявляли патрульні “Муніципальної варти” з ними проводили профілактичні бесіди.  Вони мають різні  документи “хворих”, на яких нібито збирають кошти. Та часто навіть не знають на кого документи оформлені і що в них написано, бо читати в їх бізнесі вміти не потрібно.

“І для чого чомусь вчитись, коли можна заробляти по 500 – 800 грн. в день (за їх словами). Вони розповідають, що у нашому місті добрі люди, тому  їдуть сюди “працювати”.  Це ті гроші які наші люди тяжко заробляють,  а потім легко віддають цим шахраям”,- йдеться в дописі.

Муніципальна варта звертається до всіх громадян не давати гроші на вулиці, а надавати допомогу через благодійні організації.

Читайте також: На Прикарпатті висадять мініпарк гінкго

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...