На Надвірнянщині перевірили, як триває ремонт мосту. ФОТО

Заступник голови облдержадміністрації Василь Івасик ознайомився з ремонтними роботами, які тривають на Битківському мості. Ці роботи проводяться згідно проекту «Нове будівництво берегозакріплювальних споруд на...

Заступник голови облдержадміністрації Василь Івасик ознайомився з ремонтними роботами, які тривають на Битківському мості.

Ці роботи проводяться згідно проекту «Нове будівництво берегозакріплювальних споруд на річці Бистриця Надвірнянська в селі Пнів». Кошторисна вартість об’єкта – один мільйон 497 тисяч гривень, пише “Галицький кореспондент”.

Богдан Зеленчук проінформував про готовність до використання коштів, укладання договорів на виконання робіт з відновлення пошкодженого об’єкта.

«Ми активно працюємо над тими завданнями, які поставлені, докладаємо максимум організаційних зусиль органів виконавчої влади та місцевого самоврядування для якісного та вчасного використання цього фінансового ресурсу, необхідного для ліквідації наслідків стихії», – каже посадовець.

Замовником виступає відділ будівництва Надвірнянської райдержадміністрації, а виконавцем є ТОВ «Будівельна компанія «Гранд Буд».

Розпочаті роботи з берегоукріплення лівого берега річки 11 жовтня згідно з графіком. 

Наразі тимчасово відведене русло річки, для укріплення берега та завезено негабарит. Після проведення робіт по берегоукріпленню планується ремонт під’їзної дороги до моста.

Читайте також: Франківців просять допомогти матері-одиначці погасити борг за світло

Категорії
Новини
Новини
Loading...