Коли прийде зима: прогноз народного синоптика

Народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз стосовно майбутнього похолодання та приходу зими. За його словами, хвиля похолодання завжди йде 3-4 дні, потім йде різке потепління,...

Народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз стосовно майбутнього похолодання та приходу зими.

За його словами, хвиля похолодання завжди йде 3-4 дні, потім йде різке потепління, яке як правило триває 4-5 днів, пише “Обозреватель”.

“Вже очікується зниження температури на 3-4 градуси. З 24-25 жовтня буде похолодання серйозне, це друга хвиля. Денна температура +7 … + 10, нічна буде доходити до +2 … + 3. І до кінця місяця вже більше потепління не прораховується. З 24-25 жовтня вже різке зниження температури”, – заявив народний синоптик.

Він зазначив, що до 10 листопада три-чотири дні перших чисел денна температура становитиме +10 … + 14, потім вона падатиме відразу, триматиметься п’ять днів +6 … + 9, а з 12 по 22 листопада синоптик прогнозує слабкі стійкі морози.

А стійка зима почнеться чітко з 12 грудня. 3-4 перших дні грудня буде мінусова температура, потім 4-5 днів плюсова. З 12 грудня і до кінця місяця повністю мінусова температура. 24-25 грудня температура може досягати -13 …- 15.

“Буде -2 …- 4, а 17-18 листопада температура буде досягати -9 …- 11. І з 23 листопада знову потепління, і до кінця листопада температура ще плюсова. Зима очікується з хорошими морозами, попередній розрахунок показує весь січень морозний, а лютий буде сильніше, ніж січень. Там будуть морози досягати до -18 …- 20. Практично сніг буде йти постійно. Великих періодів відлиги не спостерігається. Практично вся зима буде дуже сніжна”, – заявив Леонід Горбань.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Чорна п’ятниця: мер перевірив, як прибирають Івано-Франківськ вранці. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...