На фестивалі у Коломиї просто на сцені звукорежисер освідчився акторці. ФОТО

Під час Міжнародного фестивалю драматургії та витончених мистецтв “АМПЛУА” у Коломиї просто на сцені трапилася прекрасна подія. Після вистави за п’єсою Ігоря Шуба (Київ) та Олександра Матусова (Лос-Анджелес) “Гоп-ля! або...

Під час Міжнародного фестивалю драматургії та витончених мистецтв “АМПЛУА” у Коломиї просто на сцені трапилася прекрасна подія.

Після вистави за п’єсою Ігоря Шуба (Київ) та Олександра Матусова (Лос-Анджелес) “Гоп-ля! або Таємниця музичної скриньки” молодий звукорежисер Іван освідчився у коханні актрисі театру “Соломія” Марії, інформує пресслужба фестивалю.

Іван підготувався до цієї події. Його букет мав обгортку кольору костюма Марії, а різнокольорові штани Івана відповідали вбранню героїв казки, в якій щойно взяла участь його кохана. Разом з величезним букетом білих троянд Іванко простягнув приголомшеній дівчині червону коробочку з каблучкою.

Весь зал разом зі сміливим хлопаком завмер в очікуванні відповіді нареченої, яка тільки завершила виступ у виставі.

Та через мить всі глядачі вибухнули радісними окликами та оваціями на честь закоханих після “Так!” з вуст щасливої і талановитої акторки.

Читайте також: Пркарпатець зробив незвичайну пропозицію руки і серця (див. ВІДЕО)

Категорії
Новини
Новини
Loading...