Опозиційний блок захищатиме людей і відновлюватиме країну

«Опозиційний блок» вніс до парламенту законодавчий пакет під назвою “Закон про захист і підтримку сім’ї”, який включає важливі компоненти по захисту і зміцненню соціальних...

«Опозиційний блок» вніс до парламенту законодавчий пакет під назвою “Закон про захист і підтримку сім’ї”, який включає важливі компоненти по захисту і зміцненню соціальних гарантій.

Про це заявив лідер “Опозиційного блоку” Юрій Бойко:

“Ми підготували законодавчий пакет під назвою “Закон про захист і підтримку сім’ї”. Влада сьогодні заморозила пенсії. Ми вимагаємо заморозити підвищення тарифів на комунальні послуги. Ми створимо програму допомоги тим, хто не може заплатити за “комуналку”. Влада заморозила зарплати вчителям і лікарям. Ми ж вимагаємо заморозити ціни на соціальні продукти харчування. Влада врізала соціальні виплати. Наш закон, навпаки, збільшить до колишнього рівня розмір допомоги на дітей. Наш закон надасть можливість біженцям своєчасно отримувати реєстрацію і надасть підтримку в отриманні житла, медичних послуг і харчування”, – розповів політик.

Юрій Бойко підкреслив, що мета «Опозиційного блоку» – захистити кожну українську родину, захистити кожного українського пенсіонера, захистити кожного українця – де б він не жив.

В свою чергу, опозиційний політик Володимир Клюс зазначив: «У цей складний військовий час, українські сім’ї потребують того, щоб влада потурбувалася про них, життя має стати простішим, а благополучне майбутнє – не мрією, а реальністю.

Замість цього, щодня віднімають соціальні гарантії, які є фундаментом захисту сімей і дозволяють їм вижити, а зарплати працівникам, котрі трудяться в бюджетній сфері, уже не виплачують…Ми опиняємось на крок ближче до зубожіння…»

Володимир Клюс наголошує, що українські сім’ї вже бояться масштабного росту цін, який очікується, адже  вони будуть вимушені пожертвувати занадто багато чим, щоб дозволити собі найнеобхідніше.

Пенсії цього року були заморожені. Інфляція досягне майже 20% до кінця 2014 року. Гривня знецінилася майже вдвічі.

Крах економіки означає майбутнє, наповнене відчаєм.

«У Опозиційного блоку є план виведення економки з кризи і захисту людей.  Відновлення української економіки має вирішальне значення для відродження нашої країни. Реалізація нашого плану дозволить зупинити війну, відновити економіку, зберегти робочі місця і не допустити колапсу країни» – переконаний політик.

Він вважає, що економічна прірва, в яку ми падаємо зараз, висить на шиї нашої країни, як зашморг, що позбавляє нас наших ресурсів і наших сімей.

«Україна розділена і знаходиться у стані війни, а вибори до Верховної Ради ще ніколи не мали важливішого значення. Адже зараз необхідно вибрати Парламент, який лобіюватиме різноманітність і географічні інтереси усіх регіонів країни.

Однак, якщо лише одна політична сила отримає повний контроль і над парламентом, і над виконавчою владою,  – майбутнє нашої країни буде під загрозою, а ті труднощі, з якими стикаються українські сім’ї, зростуть до неймовірного рівня. Особисті політичні інтереси приведуть до зубожіння українських сімей, люди не зможуть дозволити собі навіть речі і продукти першої необхідності»- наголосив Володимир Клюс.

«Ми вибираємо закінчення наших страждань. Ми вибираємо свободу і краще життя» – підсумував політик.

Нагадаємо, «Опозиційний блок» вже вніс до парламенту два невідкладні законопроекти. Перший з них розморожує індексацію пенсій та удвічі підвищує мінімальну пенсію. Другий законопроект скасовує пенсійну реформу, оскільки вона втратила свій сенс при нинішньому заморожуванні всіх пенсій і соцвиплат.

Категорії
СТАТТІ
Новини
Loading...