“Потенціал та ідеї цих жінок вражають”, – Марцінків про проєкт для підприємниць

Пів року в Івано-Франківську тривав проєкт “Інвестиційна грамотність для жінок-підприємниць”. Він реалізовувався управлінням економічного та інтеграційного розвитку спільно з ГО «Центр муніципального та регіонального...

Пів року в Івано-Франківську тривав проєкт “Інвестиційна грамотність для жінок-підприємниць”.

Він реалізовувався управлінням економічного та інтеграційного розвитку спільно з ГО «Центр муніципального та регіонального розвитку – Ресурсний центр» за підтримки Посольства США в Україні. Метою цього проєкту було – навчити жінок правил ведення бізнесу з метою зменшення гендерного розриву в інвестиційній та бізнесовій грамотності?- пише Галка.

Сьогодні провели завершальний форум, де всі учасниці могли не лише послухати лекторів, але й поділитись власними досягненнями та ідеями.

“Від травня для підприємець організовували семінари, практичні навчання – не просто для теорії, але й давали купу практичних навичок, як-от: написання бізнес-планів, використання інвестиційних інструментів, консультації бізнес-тренерів тощо. Потенціал та ідеї цих жінок дуже вражають! І я ше раз скажу, що панянки набагато активніші, наполегливіші та уважніші до деталей”, – написав про це у своєму фейсбук аккаунті міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. 

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Читайте також:  Жінки на війні: До Франківська з‘їхалися десятки ветеранок і волонтерок. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...